جستجو در سایت

1404/03/03 13:30
بهاره رهنما| بیوگرافی بهاره رهنما|

ادعای بهاره رهنما: شباهت عجیبی بین نامزد موسولینی و خودم یافتم

ادعای بهاره رهنما: شباهت عجیبی بین نامزد موسولینی و خودم یافتم
داستان زندگی موسولینی برای بهاره رهنما جذاب بود و وارد این نقش شد.

بهاره رهنما، بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی، در ۱۰ آذر ۱۳۵۲ (۱ دسامبر ۱۹۷۳) در اراک متولد شد. او دختر پروین قائم‌مقامی، بازیگر سینما و تلویزیون، و جلال رهنما، تاجر، است. در دو سالگی به همراه خانواده‌اش به تهران مهاجرت کرد. بهاره رهنما فعالیت هنری خود را در سال ۱۳۷۱ با بازی در فیلم سینمایی افعی آغاز کرد. از آثار برجسته او می‌توان به فیلم‌های نان، عشق و موتور ۱۰۰۰ (۱۳۸۰)، گاوخونی (۱۳۸۲)، دایره زنگی (۱۳۸۶)، سنت پترزبورگ (۱۳۸۹)، ملاقات لیلا (۱۳۹۰) و ورود آقایان ممنوع (۱۳۹۰) اشاره کرد. او همچنین در سریال‌های تلویزیونی متعددی از جمله بازگشت به خانه (۱۳۷۵)، مرد هزار چهره (۱۳۸۷) و پژمان (۱۳۹۲) ایفای نقش کرده است. 

بهاره رهنما، بازیگر و کارگردان «دورهمی بانوی اول» با تاکید بر این که کتاب‌ها و موضوعات و سوژه‌ها، افراد را در زمان‌های خاصی صدا می‌زنند گفت: وقتی وارد زندگی موسولینی شدم، شباهت عجیبی بین نامزد او و خودم یافتم؛ هرچه گذشت، دیدم نقش انگار برای خودم نوشته شده است. 

به گزارش ایرنا، داستان زندگی موسولینی نیز برایم جذاب بود. پدرم بسیار اهل مطالعه بود و مهم‌ترین یادگاری‌اش برای ما یک کتابخانه هزار و چند جلدی است که تعداد زیادی از آن‌ها را خوانده است. ما را هم از کودکی تشویق به مطالعه می‌کرد. مثلاً می‌گفت کتاب بخوانید، فلان کار را برایتان انجام می‌دهم، بعد بیایید خلاصه‌اش را برایم تعریف کنید. کتاب «نبرد من» هیتلر را در نوجوانی خوانده بودم. نکات جالبی درباره شخصیتی که دوگانه بود: یک آدم هنرمند لطیف، شاعر، گیاه‌خوار و در عین حال، فردی که نسل‌ها و یک نژاد را قلع و قمع کرده بود. 

همه چیزهایی که می‌نویسم، جهان زنانه‌ای دارد. در حدود ۱۲.۱۳ نمایشنامه و سه چهار کتابی که تاکنون نوشته‌ام، همه آن‌ها حاصل کلاژی (ترکیبی) از زن‌های اطرافم هستند و بخشی هم آسیب‌هایی است که خودم تجربه کرده‌ام. در همان زمان کتابی درباره زن برادر بن لادن به من هدیه داده شد. در آن کتاب، زنی که برایم جالب بود، همسر اول بن‌لادن بود؛ زنی که همیشه باردار بود، کم‌حرف، و در تمام سال‌هایی که در خانواده آن‌ها زندگی می‌کرد، دائماً در حال بارداری بود. 

کمی بعد، کتاب دیگری به نام «زنان دیکتاتور» به من هدیه داده شد و دیدم این کتاب‌ها پاسخ سوالی را می‌دهند که از هستی کرده بودم: اگر این مردان قدرت جهانی داشتند، چگونه با خانواده‌شان رفتار می‌کردند؟ در نهایت، تصمیم گرفتم درباره زندگی این افراد بنویسم، ولی موضوعات بسیار مفصل و متعدد بودند. قدرت یک آزمون بشری است و آدم‌ها را به خود واقعی‌شان نزدیک می‌کند.


 

 

خبرنگار 1

captcha image: enter the code displayed in the image