جستجو در سایت

1404/03/01 11:20
سریال اجل معلق| رضا عطاران در سریال اجل معلق| داستان سریال اجل معلق

معرفی بازیگران سریال اجل معلق| زمان پخش سریال اجل معلق+ خلاصه داستان

معرفی بازیگران سریال اجل معلق| زمان پخش سریال اجل معلق+ خلاصه داستان
سریال اجل معلق با طرحی از بهرام افشاری و بازی رضا عطاران به زودی آماده پخش می شود.

سریال اجل معلق محصول کشور ایران و در ژانر فیلم ایرانی می‌باشد و به کارگردانی عادل تبریزی در سال 1404 ساخته شده است. در سریال اجل معلق بازیگرانی چون عباس جمشیدی فر، بهزاد خلج، الیکا عبدالرزاقی و... به ایفای نقش پرداخته اند.

سریال اجل معلق روی کاغد ویژگی‌ها و جذابیت‌هایی پرشمار دارد و به همین دلیل می‌توان احتمال داد تا در هفته‌های آتی بتواند اقبال تماشاگران پرتعدادی را به دست بیاورد. فیلمنامه این سریال نوشته حمزه صالحی است که در کارنامه او نگارش آثار پرفروشی همچون «تگزاس۲»، «دینامیت»، «انفرادی» و «فسیل» به چشم می‌خورد.

خلاصه داستان اجل معلق

در خلاصه داستان «اجل معلق» آمده است: آدم‌ها باید جوری زندگی کنند که هر لحظه آماده ملاقات با اجل باشند؛ هر لحظه، هر کجا حتی داخل ماشین، پشت چراغ قرمز!

بازیگران سریال اجل معلق

رضا عطاران، عباس جمشیدی فر، بهزاد خلج، الیکا عبدالرزاقی، گیتی قاسمی، سیاوش چراغی‌پور، مجید یاسر، رامین ناصرنصیر، یدالله شادمانی، سید رضا حسینی نیا، محمد جواد جعفرپور، سمانه منیری، جواد پولادی، امیر تشکر از جمله بازیگران این سریال کمدی هستند.

نکته جالب توجه در خصوص «اجل معلق»، همکاری تبریزی با رضا عطاران است. عطاران در این سریال به عنوان نقش اصلی حضور دارد. به علاوه تبریزی نشان داده که بلد است چگونه شمایل کلیشه‌ای بازیگران را شکسته و بعدی دیگر از توانمندی آن‌ها را رو کند که نمونه بارز آن حضور متفاوت حامد بهداد در فیلم شبه کمدی «گیج‌گاه» بود. در نخستین تیزر «اجل معلق» که مربوط به یکی از سکانس‌های این مجموعه است، عطاران در عین بهره بردن از خصلت شوخ و شنگ همیشگی خود، ظاهر و حضوری متفاوت دارد و گویا فیلمساز این بار هم تلاش کرده تا در شخصیت پردازی و شکل ارائه نقش، تصویری متفاوت از او ارائه کند.

نکته دیگر حضور ابراهیم عامریان در سمت تهیه کننده «اجل معلق» است. فردی که پس از تولید فیلم‌های کمدی پرفروش و رکورد شکن در سینما، گویا اکنون در حال به ثمر رساندن تجربه‌های متفاوت و تازه است و علاوه بر اینکه به عنوان رئیس اتحادیه پخش کنندگان سینمای ایران انتخاب شده و دفتر او پخش یکی از کنجکاوی برانگیزترین فیلم‌های اجتماعی سال یعنی «پیر پسر» را برعهده دارد، برای نخستین بار با این سریال حضور در یک پلتفرم را هم تجربه می‌کند. عامریان نشان داده که درکی درست نسبت به سلیقه مخاطب دارد و احتمالا سریال تبریزی دارای ویژگی‌های است که او را به این همکاری مجاب کرده است.

همچنین فهرست عوامل «اجل معلق» عبارتند از نویسنده: حمزه صالحی، بر اساس طرحی از بهرام افشاری، مدیر فیلمبرداری: افشین علیزاده، تدوین: حسن ایوبی، آهنگساز: امیر توسلی، طراح و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، مدیر صدابرداری: فرشید احمدی، طراح گریم: عبدالله اسکندری، طراح صحنه: سعید هنرمند، طراح لباس: آرام موسوی، طراح جلوه های بصری: امیر ولی خانی، مدیر برنامه ریزی: نغمه نظری، دستیار اول کارگردان: محمد داوودی کیا، عکاس: عباس بغدادی، منشی صحنه: پریسا تاج، فیلمبردار: سید حسام الدین اطیابی، مدیر تدارکات: روح الله خلجی، مدیر تولید: محمدرضا عزتخانی، جانشین تهیه کننده: کیمیا محمودیان، مجری طرح: مریم رحیمی.

 

3

درباره کارگردان اجل معلق

عادل تبریزی هنگام بخش سریال پیشین خود یعنی «جناب عالی» خوش اقبال نبود. اثری که با لحن کمدی و زبان انتقادی تند و تیز به برخی از نارسایی‌ها و مشکلات سیاسی و اجتماعی می‌پرداخت و گویا همین مسئله موجب شد تا نتیجه نهایی به مذاق برخی از مسئولین خوش نیاید و علی رغم اینکه خبرهایی مبنی بر پخش آن از پلتفرم فیلم‌گردی و بعدها به عنوان سریال نوروزی شبکه‌های سه و نسیم در تلویزیون مطرح شد، اما عاقبت از طریق پلتفرم تلوبیون به پخش رسید. با این وجود توسط بسیاری از مخاطبان دیده شد و بخش‌هایی از آن سر از شبکه‌های اجتماعی درآورد.

باید تا عرضه قسمت نخست «اجل معلق» منتظر ماند و دید آیا این فیلمساز شیوه و نگاه انتقادی خود نسبت به جامعه را در سریال تازه خود حفظ کرده است یا سرنوشت عجیب مجموعه پیشین باعث شده تا رویکرد متفاوتی را در نوع روایت و قصه‌پردازی در پیش گرفته باشد.

درباره بازیگران اجل معلق

5

رضا عطاران و بامزه‌ترین نقش‌آفرینی‌هایش

رضا عطاران متولد سال 1347 مشهد، بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، خواننده و تدوینگر است. او دیپلم خود را در رشته اقتصاد در مشهد گرفت و برای ادامه تحصیل در رشته طراحی صنعتی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به تهران آمد. با وجود علاقه به رشته تحصیلی‌اش، به بازیگری، فیلم‌نامه‌نویسی و کارگردانی روی آورد. شروع فعالیت سینمایی او در مقام بازیگری در سال 1376 با فیلم کلید ازدواج آغاز شد.

ناصر بزنگاهاوج کار رضا عطاران و بهترین کمدی رئالیستی این‌چنینی ساخته شده در صداوسیما. عطاران در «بزنگاه» ‌به اوج سبک کمدی واقع‌گرایانه‌ای که همواره در پی آن بود رسید و بعد از بزنگاه هم دیگر این مدل سریال را تکرار نکرد. انگار که اوج کار خود عطاران هم بوده باشد و کارگردان بعد از آن جرئت نکند دوباره سراغ چنین سریال‌هایی برود، نکند که نتواند قله را بار دیگر فتح کند.

ناصر من سالوادور نیستم

من سالوادور نیستم یکی از فیلم‌های پرفروش بعد از انقلاب است که منوچهر هادی آن را ساخته. فیلمی که بخش عمده آن در برزیل گرفته شد و همین یکی از عوامل فروش زیادش بود. این فیلم توانست بیش از ۱۴ میلیارد تومان بفروشد.

احمد خانه‌به‌دوش

مسیر رضا عطاران در سریال‌سازی با ساخت خانه به دوش جدی شد. او یک کمدی واقع‌گرایانه و رئالیستی ساخت که جنس کمدی‌اش یادآور سریال‌های کمدی ایتالیایی بود. عطاران به دنبال واقعی‌کردن موقعیت‌های سورئال و اغراق‌آمیز نمایشی بود. تماشاگر با صحنه‌هایی در سریال مواجهه می‌شد که باورنکردنی بودند، اما عطاران در بستر بافتاری بسیار رئالیستی آن‌ها را به تصویر می‌کشید.

ارژنگ نهنگ عنبرمزه نهنگ عنبر احتمالاً هنوز هم زیر زبان طرف‌داران فیلم باقی‌مانده است. فیلمی که علی‌رغم حواشی زیادی که موقع اکرانش به وجود آمد و ممیزی‌های بسیاری که خورد و با تأخیر زیادی اکران شد، توانست پایین‌تر از «محمد ص» تبدیل به دومین فیلم پرفروش سال اکران خود شود.

بیوگرافی الیکا عبدالرزاقی 

 

الیکا عبدالرزاقی متولد ۲۲ تیرماه ۱۳۵۸ در تهران است. او از کودکی به بازیگری علاقه داشت و این مسیر را با جدیت ادامه داد. مدرک تحصیلی‌اش را در رشته کارگردانی تئاتر از دانشگاه سوره دریافت کرده و همین تخصص باعث شده که نگاهش به بازیگری همواره عمیق، دقیق و تحلیل‌گرانه باشد.

شروع فعالیت حرفه‌ای

الیکا عبدالرزاقی فعالیت هنری‌اش را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرد، اما نخستین بار با سریال طنز "نقطه‌چین" به کارگردانی مهران مدیری در میان عموم مردم شناخته شد. همکاری‌های مکرر او با مهران مدیری در سریال‌هایی مثل شب‌های برره، قهوه تلخ، ویلای من، و شوخی کردم باعث شد تا نامش به عنوان یکی از چهره‌های محبوب کمدی در تلویزیون ایران تثبیت شود.

هنرپیشه‌ای با دو چهره؛ طنز و جدی

برخلاف تصور عمومی، الیکا عبدالرزاقی تنها در ژانر طنز خلاصه نمی‌شود. او در سریال‌های "گمشده"، "تاوان" و "زیرزمین" توانایی خود را در نقش‌های جدی و درام به‌خوبی نشان داده است. همین تنوع نقش‌هاست که باعث شده او همیشه از تکراری‌شدن فرار کند.

حضور متفاوت در برنامه‌ها؛ از داوری تا مجری‌گری

الیکا عبدالرزاقی در کنار بازیگری، حضور فعالی در برنامه‌های تلویزیونی و اینترنتی داشته است. اخیراً با حضور در یک برنامه معمایی–موسیقایی به‌عنوان داور در کنار چهره‌هایی چون امیرمهدی ژوله و محمد علیزاده، بار دیگر نشان داد که توانایی اجرای زنده و تعامل با مخاطب را نیز دارد.

باید ببینیم اجل معلق با چه استقبالی روبه‌رو می‌شود. از آن‌جایی که دو سریال مهم دیگر یعنی بامداد خمار و سریال  سووشون همه به زودی پخش خواهند شد، به نظر می‌رسد اجل معلق کار سختی در پیش دارد.

 

خبرنگار 1

captcha image: enter the code displayed in the image