جستجو در سایت

1404/04/13 16:45
نیما شعبان‌نژاد | اجرای دیوانه‌وار نیما شعبان‌نژاد

جوکر و اجرای دیوانه‌وار نیما شعبان‌نژاد؛ مگه میشه به این نخندید؟

اجرای نقش پیرزن و پیرمرد توسط نیما شعبان‌نژاد و محمدرضا علیمردانی در شبکه نمایش خانگی حسابی پربیننده شد.

در یکی از خنده‌دارترین و شاید "غش‌آورترین" سکانس‌های فصل جدید جوکر، بار دیگر نام نیما شعبان‌نژاد به تیتر اول فضای مجازی تبدیل شد. این بار نیما شعبان‌نژاد با ترکیب عجیب، خلاقانه و بی‌رحمانه‌ای از طنز، با همراهی یکی از بازیگران محبوب سریال پایتخت، صحنه‌ای خلق کرد که نه‌تنها شرکت‌کنندگان برنامه را به زانو درآورد، بلکه مخاطبان را پشت صفحه گوشی و لپ‌تاپ از شدت خنده ترکاند!در این سکانس، نیما شعبان‌نژاد نقش یک پیرزن و بعد یک پیرمرد را آن‌قدر ماهرانه و با جزئیاتی دقیق اجرا کرد که اصلاً نمی‌شد جدی ماند. حرکات، لحن صدا، لبخندهای موذیانه، و حتی پلک زدن‌های حساب‌شده نیما شعبان‌نژاد، همه‌چیز در خدمت هدفی مشخص بود: حذف بقیه! و او موفق هم شد. یکی از خنده‌دارترین لحظات جوکر، دقیقاً از همین اجرای دیوانه‌وار نیما شعبان‌نژاد آغاز شد.در فضای مجازی هم ویدیوهای این سکانس با سرعت نور منتشر شد. کاربران زیادی نوشتند که "این قسمت فقط به عشق نیما دیدیم"، یا "اگه به اجرای نیما شعبان‌نژاد نخندیدی، احتمالاً از سنگ ساخته شدی!" و حق هم داشتند. نیما شعبان‌نژاد بارها در جوکر درخشیده، اما این‌بار اجرای او ترکیبی بود از کمدی موقعیت، طنز شخصیت‌محور، و حتی کمی تئاتر خیابانی!حتی در بین واکنش‌های چهره‌ها هم، بارها از اجرای خلاقانه نیما شعبان‌نژاد یاد شد. او حالا تبدیل به یکی از ستون‌های اصلی شوهای کمدی تلویزیون شده و با هر بار حضورش در برنامه‌های طنز، موجی از خنده و هیجان به راه می‌اندازد. نکته جالب‌تر اینکه، هر بار که نیما شعبان‌نژاد روی صحنه می‌آید، انگار خودش را تازه کشف می‌کند؛ با ایده‌هایی جدید، دیالوگ‌های عجیب، و نقش‌آفرینی‌هایی که تا مدت‌ها در ذهن مخاطب می‌ماند.در پایان باید گفت، نیما شعبان‌نژاد دیگر فقط یک بازیگر خنده‌دار نیست؛ او یک نابغه‌ی بی‌مرز در کمدی است. و این سکانس از جوکر، فقط یک نمونه دیگر از هنرمندی بی‌نظیر نیما شعبان‌نژاد است. اگر هنوز این ویدیو را ندیدید، آماده باشید... چون مگه میشه به این نخندید؟

با شنیدن اسم جوکر همه یاد جوکرهای فیلم‌های تاریخ سینما می‌افتیم. شخصیت‌هایی با ویژگی‌های منحصربفرد سینمایی، اما جوکر در این مسابقه یک تعریف ساده‌تر دارد: «هرکی بخنده باخته!» این خلاصه این مسابقه است.

مجید مظفری، سید جواد رضویان، بهرنگ علوی، محمدرضا علیمردانی، امیرحسین رستمی، نیما شعبان‌نژاد، نصرالله رادش و هادی کاظمی به میزبانی احسان علیخانی شرکت‌کنندگان اولین بخش از جوکر جدید بودند.

خبرنگار 2

captcha image: enter the code displayed in the image