جستجو در سایت

1404/04/14 11:00
قتل| قتل عمد| قتل پسر

قتل فجیع پسر ثروتمند در دام نقشه مادر و دختر؛ اعترافات تکان‌دهنده از شکنجه، آتش زدن و خفه کردن با پلاستیک

قتل فجیع پسر ثروتمند در دام نقشه مادر و دختر؛ اعترافات تکان‌دهنده از شکنجه، آتش زدن و خفه کردن با پلاستیک
پرونده قتل هولناک پسر جوانی که پس از آشنایی با دختری در خیابان به خانه آن‌ها کشانده شد و توسط مادر و دختر شکنجه و به قتل رسید، با اعترافات صریح متهمان و جزئیات تکان‌دهنده در دادگاه ادامه دارد. این پرونده جنایی که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده، ابعاد پیچیده‌ای از خیانت، نقشه اخاذی و جنایت را نمایان کرده است.

 پرونده قتل هولناک پسر جوانی که پس از آشنایی با دختری در خیابان به خانه آن‌ها کشانده شد و توسط مادر و دختر شکنجه و به قتل رسید، با اعترافات صریح متهمان و جزئیات تکان‌دهنده در دادگاه ادامه دارد. این پرونده جنایی که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده، ابعاد پیچیده‌ای از خیانت، نقشه اخاذی و جنایت را نمایان کرده است.شکایت پدر مقتول از ناپدید شدن پسرش در تیر ۱۳۹۶، آغازگر تحقیقات پلیس بود. مرد میانسال گفت: «پسرم دو شب پیش از خانه بیرون رفت و چند ساعت بعد تماس گرفت و گفت به پول زیادی نیاز دارد. ابتدا جدی نگرفتم اما وقتی دوباره تماس گرفت و درخواست پول کرد، فهمیدم احتمالاً گروگان گرفته شده است.»

پس از چند روز، جسد پسر ثروتمند در حاشیه جاده هراز پیدا شد و پزشکی قانونی علت مرگ را خفگی اعلام کرد. تحقیقات پلیس به دختر جوانی رسید که در بازجویی‌ها به قتل با همکاری مادرش اعتراف کرد. او گفت: «چند هفته قبل در خیابان با مقتول آشنا شدم و موضوع را به مادرم گفتم. تصمیم گرفتیم او را گروگان بگیریم و از خانواده‌اش اخاذی کنیم. او را به بهانه فال قهوه به خانه آوردیم و در قهوه‌اش ۱۲ عدد قرص خواب‌آور ریختیم. وقتی بی‌هوش شد، دست و پایش را بستیم.»

متهم افزود: «وقتی به هوش آمد، گفتیم با پدرش تماس بگیرد و درخواست ۵۰۰ میلیون تومان کنیم اما خانواده‌اش توجه نکردند. چند روز او را شکنجه دادیم و صدایش را برای خانواده‌اش فرستادیم اما موفق نشدیم. در نهایت مادرم گفت

منبع خبر : امروزنیوز
خبرنگار 3

captcha image: enter the code displayed in the image