جستجو در سایت

1404/04/25 17:40
تجاوز| تجاوز به پسر| تجاوز گروهی

تجاوز گروهی به پسر نوجوان ۱۶ ساله تهرانی به بهانه بلیت رایگان

تجاوز گروهی به پسر نوجوان ۱۶ ساله تهرانی به بهانه بلیت رایگان
پسری ۱۶ ساله تهرانی پس از سکوتی طولانی، فاجعه‌ای هولناک را فاش کرد؛ او به‌دلیل اعتماد به پسر جوانی که بلیت رایگان استخر به او داده بود، توسط چهار مرد به‌شدت مورد تجاوز و تهدید قرار گرفت. متجاوزان اکنون بازداشت شده و پرونده در مراحل قانونی قرار دارد.

در داستانی تلخ و تکان‌دهنده، نوجوان ۱۶ ساله تهرانی از طریق شبکه اجتماعی با پسر جوانی به نام «سعید» آشنا شد که با وعده بلیت رایگان استخر، اعتماد وی را جلب کرد. نوجوان به‌دنبال وعده‌های داده‌شده، به باشگاه ورزشی رفت اما آنچه انتظارش را نمی‌کشید، نقشه شوم سعید و دوستانش بود؛ تجاوز گروهی‌ای که با تهدید چاقو و ضرب و شتم همراه بود.

ماجرا از بهمن سال گذشته آغاز شد؛ وقتی نوجوان به‌تدریج گرفتار کابوس‌های شبانه و افسردگی شدید شد و خانواده‌اش متوجه نگرانی‌های روحی وی شدند. تا زمانی که با مراجعه به روانپزشک، راز تجاوز وحشتناک گروهی آشکار شد. وی در بیان ماجرا، گفت که سعید و سه نفر از همراهانش ابتدا به او تجاوز کرده و سپس با تهدیدهای سنگین او را مجبور به سکوت کردند.

پس از شکایت خانواده این نوجوان، ماموران پلیس آگاهی اقدامات خود را آغاز کردند. در نهایت سه نفر از متجاوزان دستگیر شدند و سردسته گروه نیز در نوروز امسال در مخفیگاهش بازداشت گردید. بازجویی‌ها نشان داد این باند دارای سوابق هولناک دیگری نیز بوده است.

در بازسازی ماجرا، قربانی گفت: «سعید ادعا می‌کرد در باشگاه ورزشی کار می‌کند و بلیت استخر به من داده بود. پس از ورود به باشگاه و قفل شدن در اتاقک، ربوده شدم و به شکل بی‌رحمانه‌ای مورد تجاوز قرار گرفتم؛ سپس افراد دیگر نیز به نوبت به من آسیب زدند و با تهدید، مانع از افشای ماجرا شدند.»

متهمان در اعترافات خود پذیرفتند که سعید نقشه‌ریز اصلی بوده و آنان از نقشه او بی‌خبر بودند. تصاویر مستهجنی در موبایل سعید نیز کشف شده است که سابقه جنایت این گروه را آشکار می‌سازد.

تحقیقات بیشتر درباره میزان صدمات وارد شده به قربانی توسط پزشکان قانونی ادامه دارد. هوشیاری خانواده‌ها و توجه بیشتر به ارتباطات فرزندان در فضای مجازی، نکته‌ای است که از این پرونده می‌بایست عبرت گرفت.

منبع خبر : امروزنیوز
خبرنگار 3

captcha image: enter the code displayed in the image