سوتیهای تاریخی بیرانوند؛ روایت خندهدار امیرحسین قیاسی
امیرحسین قیاسی این بار دست به قلم شد و حماسهای طنزآمیز درباره سوتیهای همشهریاش، علیرضا بیرانوند، نوشت. امیرحسین قیاسی با زبانی شیرین و طناز، لحظات خندهداری از اتفاقات فوتبالی بیرانوند را به تصویر کشید که هر خوانندهای را به خنده وا میدارد. حماسه طنز امیرحسین قیاسی، ترکیبی از واقعیت و شوخی است که باعث شده علیرضا بیرانوند در نگاه هوادارانش یک شخصیت فراموشنشدنی باشد. اگر دنبال یک روایت متفاوت و پر از طنز درباره سوتیهای فوتبالی هستید، حتماً نوشته امیرحسین قیاسی را از دست ندهید.
امیرحسین قیاسی در برنامه «طنز نیمهشب» با نگاه طنازانهای به حضور علیرضا بیرانوند در برنامه محمدحسن قیاسی اشاره می کند. او در ابتدا گفت: آقای بیرانوند گفته من دانشجوی دکترام. علیرضا لره منم لرم. من کاملا درک میکنم علیرضای عزیز رو. هیجان زده شد.ازش پرسید چه رشته ای میخونی؟ جواب داد دکتری
به جای اسم دانشگاه، اسم استان رو میگه. اینم به خاطره هیجانشه. اگه منتظرید من پشت همشهریمو بعد از این سوتیها خالی کنم، کور خوندین. شمایی که علیرضا رو مسخره میکنین شما خودتون همه درس هاتون رو خوب خوندین و بلدین؟
