جستجو در سایت

1404/04/26 07:00
تجاوز| تجاوز به زنان در مراسم

مرد موطلایی با ترفند “مراسم مادرانه” زنان را بیهوش می‌کرد و فیلم می‌گرفت!

مرد موطلایی با ترفند “مراسم مادرانه” زنان را بیهوش می‌کرد و فیلم می‌گرفت!
ماجرای هولناک اخاذی و آزار زنان توسط مردی با ظاهری معصوم و صفحه‌ای اینستاگرامی با نامی آرام‌بخش، حالا به یکی از پرحاشیه‌ترین پرونده‌های پلیس آگاهی تهران تبدیل شده است. روایت‌هایی از بیهوشی، تهدید، فیلم‌های غیراخلاقی و اخاذی‌هایی که در دل مراسم سوگواری رخ داده‌اند.

در جریان اجرای طرح مقابله با سارقان و مجرمان حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ، مردی بازداشت شد که شاکیان متعددی دارد. طبق گفته‌ها، این فرد با ظاهری فریبنده و به بهانه برگزاری مراسم خیرات برای مادر مرحومش، زنان را به دام می‌کشیده و با خوراندن مواد بیهوش‌کننده، از آنها سوءاستفاده کرده و سپس با تهدید به انتشار تصاویر و فیلم‌های مستهجن، اقدام به اخاذی می‌کرده است.

در جریان این طرح، سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، در تشریح اقدامات انجام‌شده، گفت: «در عملیات ۴۸ ساعته اخیر، همکاران ما موفق به شناسایی و دستگیری ۷۴ نفر از سارقان به عنف و قاپ‌زن حرفه‌ای شدند. این افراد به بیش از ۵۰۰ فقره سرقت تلفن همراه اعتراف کرده‌اند و با این اقدام ۲۱ باند سرقت منهدم شد.»

وی در واکنش به انتشار گسترده ویدیوهایی از زورگیری‌ها در سطح شهر، از جمله در بزرگراه صدر، افزود: «چنین وقایعی در گذشته هم رخ می‌داد، اما به دلیل ضریب پایین نفوذ اینترنت، کمتر دیده می‌شدند. آمار ما نشان می‌دهد که سرقت‌های خشن نسبت به گذشته کاهش یافته، ولی انتشار ویدیو باعث حساسیت بیشتر مردم شده است.»

در حاشیه این طرح، توجه خبرنگاران به یکی از متهمان جلب شد؛ مردی با موهای بور و چهره‌ای آرام، اما در حلقه چند زن معترض و شاکی. یکی از این زنان می‌گوید: «سال گذشته پس از فوت مادرم، روحیه‌ام به‌شدت خراب بود. به‌طور اتفاقی با صفحه‌ای در اینستاگرام آشنا شدم که پست‌هایی احساسی درباره مادران از دست‌رفته منتشر می‌کرد. با لایک کردن چند عکس، ناگهان صاحب پیج با من تماس گرفت. گفت مادرش تازه فوت شده و برای شادی روح او هر هفته خیرات می‌دهد. از من خواست در یکی از این مراسم شرکت کنم.»

او ادامه می‌دهد: «روزی که قرار بود به بهشت زهرا برویم، داخل خودرو به من آبمیوه داد. بعد از خوردن آن، بیهوش شدم. وقتی به هوش آمدم، فهمیدم مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌ام و او از من فیلم مستهجن گرفته است. بعد از آن با تهدید انتشار این فیلم، از من طلا و پول می‌خواست.»

زن دیگری نیز تجربه مشابهی را روایت می‌کند: «یک بار آن‌قدر محکم به سرم ضربه زد که بیهوش شدم. فقط از ترس انتشار فیلم‌ها، مبالغ زیادی را که می‌خواست، پرداخت کردم.»

شاکی دیگری با گریه می‌گوید: «او من را به بهانه مراسم سوگواری دعوت کرد. پس از بیهوشی، عکس و فیلم گرفت. مدتی بعد تماس گرفت و گفت دو دستیار رمالش بعد از احضار روح فهمیده‌اند در خانه‌ام شمش طلا دارم. هرچه گفتم شمشی وجود ندارد، قبول نکرد. از ترس، یک شمش خریدم و به او دادم.»

اما مرد متهم همه این ادعاها را رد می‌کند و می‌گوید: «یک صفحه اینستاگرامی با نام "مادرانه" داشتم و هدفم آرامش روح مادرم بود. هیچ جرمی مرتکب نشده‌ام.»

خبرنگار می‌پرسد: یعنی پنج زن شاکی دروغ می‌گویند؟

او جواب می‌دهد: «نمی‌دانم چرا این حرف‌ها را می‌زنند. آن‌ها مشتری فروشگاه الکتریکی‌ام بودند و خودشان با پای خودشان به مزار مادرم می‌آمدند. هیچ‌وقت اخاذی نکرده‌ام. پول‌هایی که واریز شده، داوطلبانه بوده.»

اما پلیس اعلام کرده مدارک و شواهدی از جمله فیلم‌ها و عکس‌ها از متهم کشف شده که ادعاهای شاکیان را تأیید می‌کند. سکوت متهم در برابر این موضوع، گویای نکات زیادی است.

نکته عجیب‌تر اینکه این متهم هنگام ارتکاب آخرین جرم خود، پابند الکترونیکی نیز داشته است. وی درباره این موضوع می‌گوید: «دوستانم می‌گفتند این پابندها کار نمی‌کند. من هم که به سرقت اعتیاد دارم، گفتم یک‌بار امتحان کنم. اما اشتباه کردم. حالا در لیست کسانی هستم که با پابند دست به سرقت می‌زنند!»

او اعتراف می‌کند که تنها یک ماه پس از آزادی از زندان و نصب پابند، در سوم اردیبهشت‌ماه، بار دیگر برای گوشی‌قاپی اقدام کرده که در حین ارتکاب جرم توسط پلیس دستگیر شده است.

منبع خبر : امروزنیوز
خبرنگار 3

captcha image: enter the code displayed in the image