جستجو در سایت

1404/04/15 13:00
الناز شاکردوست|عکس الناز شاکردوست| استوری الناز شاکردوست

گریم متفاوت و چشمگیر الناز شاکردوست در نقش تهمینه، مادر سهراب؛ بازآفرینی چهره زنان ایرانی با ابروهای کشیده و پوشش اصیل + عکس

گریم متفاوت و چشمگیر الناز شاکردوست در نقش تهمینه، مادر سهراب؛ بازآفرینی چهره زنان ایرانی با ابروهای کشیده و پوشش اصیل + عکس
الناز شاکردوست، بازیگر شناخته‌شده سینما و تئاتر ایران، با انتشار تصویری از گریم و پوشش خود در نقش تهمینه، مادر سهراب، توجه علاقه‌مندان به هنر و فرهنگ ایرانی را به خود جلب کرد. این تصویر که سبک آرایش و لباس زنان ایران باستان را بازتاب می‌دهد، واکنش‌های زیادی در فضای رسانه‌ای کشور به همراه داشته است.

در روز یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴، تصویری تازه از گریم و پوششالناز شاکردوست در نقش تهمینه، مادر سهراب، در نمایش «رستم و سهراب» منتشر شد که بازتاب گسترده‌ای در میان علاقه‌مندان به هنر و رسانه داشت. این تصویر که توسط پایگاه خبری تحلیلی ساعدنیوز به اشتراک گذاشته شده، نمایی از ظاهر متفاوت و جذاب این بازیگر را در قالب یکی از شخصیت‌های اسطوره‌ای شاهنامه به نمایش می‌گذارد.

منبع خبر : امروزنیوز
خبرنگار 3

captcha image: enter the code displayed in the image